vineri, 4 iulie 2008

Hancock

Am fost in dupamiaza asta in sfarsit la Hancock, film pe care vroiam sa-l vad inca de cand a aparut primul trailer... Filmul a fost pe masura asteptarilor mele. Will Smith a avut un rol care i s-a potrivit perfect- un super-erou amuzant, iar povestea nu a fost deloc previzibila. Aveam eu o vaga idee despre ce urma sa se intample pentru ca citisem interviewuri cu actorii, dar tot n-am putut ghici finalul si o mare parte din film.
Hancock este un super-erou care s-a plictisit sa mai saveze orasul, asa ca mai mult distruge decat ajuta. Asta pana intr-o zi cand salveaza un barbat de pe o cale ferata. Recunoscator, barbatul il ajuta pe Hancock sa-si recapete statutul de erou si sa-si reaminteasca trecutul.
Cu toate ca se vrea a fi o comedie, filmul are multe parti de actiune si in unele momente va veti gandi ca de fapt este o drama (din fericire are happy ending). Este foarte haios sa vedeti o masina infipta in varful unei cladiri sau cum atunci cand isi ia zborul Hancock ia cu el asfaltul de dedesubt.
Pana la urma, pe caldura asta cinematograful e un loc perfect de relaxare, iar filme atat de bune ca Hancock nu prea apar in mijlocul verii. Daca doriti sa fugiti de canicula si sa vedeti un film bun Hancock e alegerea perfecta.

Niciun comentariu: