vineri, 15 august 2008

Jocurile Olimpice 2008 in viziunea BBC

Au inceput Jocurile Olimpice si bineinteles ca au aparut si o gramada de videoclipuri, poze si stiri despre ele... Cel mai frumos a fost ca reprezentantul Romaniei la inot nici n-a ajuns la semifinale. In orice caz, pana si Google a fost "zdruncinat" de olimpiada astfel incat in fiecare zi isi schimba sigla in ton cu China si sporturile. Am gasit si o reclama foarte draguta si originala, creata de BBC ca sa promoveze Jocurile Olimpice. Ea prezinta aventurile a 3 animale - o maimuta, un porc si o chestie - in incercarea de a aprinde flacara olimpica.
Enjoy!

vineri, 8 august 2008

Harta Internetului

Cum tot e in voga ca toata lumea sa aiba cate un cont pe Blogger, Myspace sau Youtube, un tip care se pricepe la desenat a alcatuit Harta comunitatilor online! Bazandu-se pe statistici si pe interview-uri, harta a iesti destul de reusita si precisa. Myspace ocupa aproape un continent, Youtube e un golf foarte populat, iar jucatorii de WoW isi au insula lor... Pana si blogerii formeaza un arhipelag, iar Wikipedia, sursa permanenta de informare, este o insula cu foarte multe legaturi de jur imprejur. Singura reprezentare care nu este foarte corecta este insula mica a Second Life... Explicatia este faptul ca la momentul in care era desenata harta Second Life-ul u devenise un fenomen social care sa atraga atat de multi cienti. Cu siguranta ca veti gasi aceasta harta foarte funny si interesanta!


duminică, 3 august 2008

Erori si defecte din jocuri

Cu cat un joc video este mai complex sau mai rapid creeat, cu atat apar mai multe probleme... Fie ca animatiile personajeor o iau razna sau motorul fizic cedeaza; uneori nici obiectele nu mai sunt unde trebuiau sa fie. Ati fi crezut ca jocurile mai noi, apreciate de public, au scapat de buguri sau glitchuri, dar se pare ca nu este asa... Pana si mult laudatul Crysis are greselile lui de programare. Pe langa el mai sunt si Elder Scrolls, FIFA 2007, Bioshock si PES 2008, in care mingea de fotbal ramane blocata deasupra portii si toti jucatorii incearca sa o loveasca cu capul.
Erori amuzante mai puteti descoperi si in Assasin's Creed -personaje care raman blocate facand aceeasi miscare sau un biet cal care alearga cu picioarele in aer.

Urmariti videoclipul ca sa va faceti o idee :

sâmbătă, 2 august 2008

Parodie Super Mario

Mario este cred cel mai cunoscut personaj dintr-un joc. A fost cel mai mare hit Nintendo si inca este un simbol. Tocmai de accea, merita sa fie parodiat putin! Mai jos veti urmari cum lui Mario i se intampla tot felul de nenorociri: ba ii zboara palaria, ba un grup de alergatori disperati ii fura hainele... Intr-o secventa chiar se transforma in adversarul sau permanent- Bowser- si un alt Mario colorat il omoara. Chiar daca este o parodie, nu este deloc ofensatoare pentru fanii jocului, mai ales daca acestia au putin simt al umorului.

Vizionare placuta!

vineri, 1 august 2008

Desen amuzant

Am descoperit azi un videoclip foarte dragut pe Youtube... Este o animatie peste care dai greu, dar cand o gasesti nu-ti pare rau ca o vezi. Povestea videoclipului este simpla si in acelasi timp atat de naturala incat devine adorabila- o fructa de natura nedeterminata evolueaza incet intr-o creatura cu sentimente. Culorile sunt pasnice, calde, astfel incat aceasta animatie devine modul perfect de a va relaxa dupa o zi stresanta... Chiar dupa o zi grea, cand am vazut videoclipul acesta m-a captivat imediat, iar la dupa ce s-a terminat uitasem cu totul de probleme.

Va recomand sa vizionati si dvs acest videoclip: