duminică, 26 octombrie 2008

HTC lanseaza G1

Acum cateva zile s-a lansat G1, primul telefon mobil care foloseste sistemul de operare Android, creeat de Google. Nu stiu de ce prin presa romaneasca gasesc titluri de genul: "Google lanseaza G1" sau "Mobilul creeat de Google"... Banuiesc ca Google e un nume mult mai rasunator decat HTC, cu toate ca nici acesta din urma nu este un brand de neglijat.
HTC este un mare producator de telefoane mobile, care insa nu a patruns foarte mult pe piata romaneasca.
Revenind la G1, eu cred ca o sa se vanda ca painea calda si o sa fie un concurent serios pentru IPhone. Sper ca o sa ajunga in Romania cat de curand.

luni, 13 octombrie 2008

Funny Family Guy

Daca va intristeaza toamna, sau pur si simplu aveti chef sa vedeti ceva funny, va sugerez sa urmariti clipul de mai jos. Face parte din ultimul sezon al serialului Family Guy si se refera la un cantec de prin anii '60. Daca vreti sa aflati mai mult, uitati-va!

sâmbătă, 4 octombrie 2008

Warhammer Online: Age of reckoning

In sfarsit s-a lansat si Warhammer Online! Stiam de el de la inceputul anului si pare cam singurul mmorpg la ora actuala care are sanse in fata lui WoW. Arata mai bine decat jocul celor de la Blizzard, aduce idei noi si mici modificari binevenite in lumea mmorpgurilor. De asemenea, este crucial ca WAR sa aiba succes - daca nici marele EA Games nu il poate invinge pe Blizzard, atunci cine poate?! La cat de veche si plictisitoare este lumea WoW, ar fi cazul de o schimbare.